info@atiers.nl
078 6229086

Managed Services

Wanneer uw organisatie groeit en daarmee ook de complexiteit van uw ICT infrastructuur, is het noodzakelijk dat ook uw ICT afdeling meegroeit

Managed services bieden een uitkomst. Wij controleren dagelijks uw ICT-infrastructuur op tal van punten als vrije schijfruimte, performance, antivirus, back-ups en beveiligingszaken. Ook leveren wij kant en klare managed services oplossingen ten behoeve van uw wensen.

Voordelen Managed services:
Managed Services

  • Monitoring en beheer van uw ICT omgeving
  • Kostenbesparingen in uw organisatie
  • Periodieke rapportages van uw ICT omgeving
  • Helpdesk support voor al uw ICT vragen
  • Inzicht in uw ICT budget

 

Voor het beheer en ondersteuning door onze managed services kunt u kiezen uit een SLA overeenkomst aansluitend op uw organisatie. Daarmee heeft u de mogelijkheid om de managed services af te nemen voor alleen de monitoring van uw ICT-infrastructuur, waarbij u zelf uw servers beheert en uw gebruikers ondersteunt, tot en met de variant waarbij Atiers zowel de monitoring en het beheer en ondersteuning voor de hele ICT-infrastructuur onder beheer neemt. Doordat de bovengenoemde varianten te schalen zijn, blijft u flexibel en kunt u overeenkomsten naar behoefte aanpassen ook sluiten wij geen meerdere jaren overeenkomsten af indien dit niet gewenst is wij starten met een jaar overeenkomst de klant is koning in dit verhaal.

Wilt u meer weten wat onze managed services voor uw organisatie kunnen betekenen? Atiers maakt graag een afspraak met u.