info@atiers.nl
078 6229086

Prestashop webshop laten maken

Prestashop is een gebruiksvriendelijk open source CMS voor webshops

E-commerce als hoofddoel zo is Prestashop ontworpen. Zo kan je binnen een paar klikken een product aan maken in het CMS en per direct online verkopen. Prestashop is geliefd bij veel gebruikers omdat dit net als WordPress erg gebruiksvriendelijk is. In één oogopslag is direct duidelijk wat waar staat en hoe de webwinkel gebruikt kan worden. Indien u meerdere webshops wilt beheren met eenzelfde of soortgelijke producten dan kan dit met gemak geïntegreerd worden. Hiermee kan je meerdere domeinen koppelen aan één systeem en ook is het mogelijk om al deze webwinkels in diverse talen aan te bieden.

Prestashop heeft diverse voordelen zoals het grote aanbod aan templates, de meertaligheid en de talrijke modules zoals iDeal en andere betaaloplossingen. Door Prestashop open source is Prestashop volledig aan te passen aan uw wensen. Of u nu een geavanceerde koppeling wilt met uw facturatiesysteem of juist een eenvoudige webshop wilt.

Op het gebied van de vindbaarheid op google scoort Prestashop relatief goed. De gestructureerde code en de snelheid van het systeem zorgen ervoor dat een Prestashop webshop makkelijker zal scoren op de zoekmachines.

Voordelen Prestashop:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Betaalbaar & open-source
  • Zoekmachine vriendelijk
  • betaalsystemen toepasbaar als iDeal
  • Voor beginnende webshop

Laat Atiers u adviseren welke webshop geschikt is voor uw wensen.

Meer weten over onze diensten?