info@atiers.nl
078 6229086

Voice-over-IP Telefoon (VOIP)

Bellen via Voice-over-IP Telefoon op internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 25%, maar soms kunt u met VoIP tot 70% besparen op uw telefoonkosten

Het kwaliteit van over het internet bellen is het signaal ook beter bij Voice Over IP. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in HD te bellen (hoge geluidskwaliteit). Deze kwaliteit is zo goed dat het net lijkt of u naast de beller staat. Hierdoor komt uw bedrijf door de telefoon professioneler over.

Een ander groot voordeel van bellen via internet is dat er meer mogelijk is dan met het bellen op de traditionele manier (via ISDN of analoog). Zo kan je overal waar je internet hebt bellen zoals op de zaak (thuiswerken). De thuismedewerker belt dan uit met het zakelijke telefoonnummer en kan inkomende telefoontjes ontvangen. Bij VoIP aansluitingen worden vaak ook functionaliteiten van een professionele telefooncentrale aangeboden zoals voicemail of doorschakelingen. Meestal gebeurd dit via Hosted VoIP (ook wel Hosted PBX of telefonie in de cloud genoemd).

Voordelen Voice-over-IP Telefoon (VOIP):

  • HD bellen
  • Via internet bellen
  • Goedkoper
  • Professionele telefooncentrale
  • Overal bereikbaar

Laat Atiers uw advies geven over hoe Voice-over-IP Telefoon (VOIP) te gebruiken is in uw organisatie.

Meer weten over onze diensten?