info@atiers.nl
078 6229086

Over ons

Atiers – IT service driven is een ICT bedrijf opgericht in 2018. We zijn volledig gefocust op het leveren van managed services en ontwikkelingsoplossingen van hoge kwaliteit. Wat onze klanten in staat stelt om hun kritieke ICT-doelstellingen te bereiken.

Omtrend Web Design is Atiers gespecialiseerd in WordPress websites. Zoekt u naar een nieuwe web oplossing? Dan kan Atiers hier goed bij helpen om uw doelstellingen te realiseren. Bekijk ons portfolio om ons eerder gemaakte oplossingen te bekijken.

Atiers heeft ook developers om aan je toekomstige behoeften van applicaties te voldoen. Momenteel bieden wij een Facturatie applicatie aan in de cloud. Wij bieden ook (BaaS) blockchain als een service om uw Blockchain-behoeften te vervullen om uw bedrijf naar de blockchain te brengen.

Waar wij voor staan

Uptime

Wij zorgen met onze diensten dat u optimaal kunt functioneren als organisatie

Besparen

Atiers kijkt altijd naar kwaliteit oplossingen die op lange termijn geld besparen doormiddel van meer tijd overhouden en kosten besparingen.

Alles-in-één oplossing: Managed Services, Web Design en Development

Door middel van onze specialisten zijn wij in alle markten thuis omtrend ICT.

Waarom voor Atiers kiezen?

We kunnen bieden wat onze klanten nodig hebben, van eenvoudige tot complexe beheer oplossingen. Om aan hun eisen te voldoen, stellen we onze passie om op een betrouwbare manier op tijd te leveren en dat Atiers een uitstekende waarde voor service kunnen bieden. Gelegen in Nederland gericht op regio Rotterdam en internationaal.