Zoekmachine Optimalisatie

SEO van Atiers: als vanzelf groeien met úw doordachte website

Eén manier om meer traffic naar uw site halen is door online te adverteren. Maar het liefst trekt u natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers die hun weg hebben gevonden door uw url te typen, via links op andere websites, of via zoekmachines.

‘Organisch bezoek’ wordt dit ook wel genoemd. Om dit te bereiken kunt u werken aan uw naamsbekendheid, partnerschappen met websites in uw branche (het zogeheten ‘linkbuilding’) en goede vindbaarheid in zoekmachines.

Zo goed mogelijk gevonden worden door Google en andere zoekmachines wordt search engine optimization genoemd, afgekort SEO. Het doel is zo om bovenaan de lijst te komen als uw doelgroep een relevante zoekopdracht opgeeft bij Google.

Atiers helpt u hierbij. Na grondig onderzoek van de markt, uw branche en uw doelgroep maakt Atiers een SEO-plan speciaal voor uw bedrijf. Wij zorgen voor een uitgekiende opbouw van uw website, en voor geoptimaliseerde teksten en inhoud van uw pagina’s.

Nieuwsgierig geworden naar wat Atiers kan betekenen voor uw bedrijf? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?