Web Oplossingen

‘Men krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken’

Onderhoud

Luidt een oude wijsheid en met niets maakt u zo vaak een eerste indruk als met uw website. Hoe zonde is het dan als uw site niet optimaal is? Als hij er niet aantrekkelijk uitziet? Niet goed werkt? Als de teksten niet in orde zijn? Het leidt allemaal tot een gemiste kans om van een geïnteresseerde een klant te maken.

Uptime

Een website is onmisbaar voor elk bedrijf. Uw website staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor klanten en geïnteresseerden om informatie te verschaffen, vragen te beantwoorden en uw goederen of diensten te verkopen.

Ontzorgen

Atiers regelt het allemaal voor u. Ontwerp, ontwikkeling, beheer en hosting. Desgewenst nemen we zelfs het hele proces uit handen: van het schrijven van teksten en SEO tot fotografie en het uitdenken van een uitgekiende online marketingstrategie. Net wat u nodig hebt.

Voordelen Web Oplossingen:

Online Visitekaartje

Wordpress

SSL Certificaat

Responsive

Conversie verhogend

Volledig ontzorgd door Atiers

Hebt u al een site en bent u er tevreden over? Dan kan het nog steeds een voordeel zijn om de hosting over te dragen aan Atiers. Wij hebben jarenlange ervaring met serverbeheer en hosting, wat zich weerspiegelt in onze uptimes van wel 99,99 procent. Daarnaast is het prettig om één aanspreekpunt te hebben voor zowel uw interne als uw online automatisering, en de integratie ervan.

Atiers neemt niet alleen complexiteit voor u weg, wij leggen ook alles op een voor iedereen begrijpelijke manier uit.

Meer weten over onze web oplossingen?